Onze belangrijkste drijfveer blijft nog altijd u een fantastische reiservaring aanbieden. Dit behelst niet alleen interessante bestemmingen, maar wij willen ook dat u de rit op zich ervaart als een ware belevenis. Ultiem comfort en veiligheid voeren wij hoog in ons vaandel!

UNIEKE REISFORMULE

 Al van bij de start van de reis ervaart u de extra mogelijkheden van onze luxe autocar. Het aangeboden comfort en luxe, en de service en verstrooiing aan boord zorgen ervoor dat u relatief fit en uitgerust op uw bestemming aankomt. Onderweg krijgt u rustig de tijd om bezienswaardigheden te bekijken. Bij begeleide groepsreizen kan de kennismaking met medereizigers al snel tot nieuwe vriendschappen leiden. Tenslotte, ook op het vlak van veiligheid mag u in onze autocars op beide oren slapen: uw reis verloopt rimpelloos en we brengen u veilig weer thuis... Snelle boekers kiezen zelf hun favoriete zitje! Let op, als u online boekt, worden de plaatsen in onze autocar automatisch toegewezen, rekening houdend met het aantal personen. Hieronder ziet u de indeling van de zitplaatsen in onze PremiumTours TopView & PremiumTours Luxe Autocar.


Onze autocars zijn dé maatstaf voor exclusieve touringcars en synoniem van reizen op hoog niveau. Met een hoog comfort, eersteklas dienstverlening tot in de kleinste details en een baanbrekend, karakteristiek design bevinden onze luxe autocars zich op eenzame hoogte in hun klasse. Zo bieden onze autocars aan onze passagiers en chauffeurs een comfort dat zijn gelijke niet kent en dat van elke rit een zeer aangename ervaring maakt. De hoge veiligheidsstandaard en de grote verscheidenheid aan uitrustingsmogelijkheden laten nauwelijks een wens onvervuld. Dit is een nieuwe manier van reizen!


Onze PremiumTours autocars geven een andere dimensie aan comfort!
- ERGONOMISCHE LUXE ZETELS: garanderen u het beste zitcomfort!
- MULTI-VISION SYSTEEM: in dit type autocar heeft iedereen het gevoel op de eerste rij te zitten, dankzij een ‘Wide View Camera’ vooraan en verschillende LCD-schermpjes in de autocar...  Absoluut topcomfort!

GOED OM WETEN...

ROKEN: Rook je? Geen probleem, we houden regelmatig haltes, zodat je op tijd en stond een sigaret kan opsteken. We vragen echter met aandrang dat eenieder het absolute ROOKVERBOD aan boord respecteert

JOUW BAGAGE

max. toegelaten bagage: 1 reiskoffer per persoon (afmetingen 60 cm hoogte / 25 cm breedte / 75 cm lengte) en 1 handbagage.
Let op! Een te grote handbagage gaat altijd ten koste van jouw zitcomfort!

Al onze autocars dragen het Euro 6-label! Met deze Euro 6-norm zetten wij een belangrijke stap naar een gezonder milieu.