Ervaar met Carolus PremiumTours een unieke reisbelevenis naar de meest interessante bestemmingen in Europa. Geniet van onvergetelijke momenten: onderweg in de Carolus PremiumTours Topview in geselecteerde hotels, samen met gelijkgestemden en begeleid door een deskundige reisleider en vakkundige chauffeur

Carolus PremiumTours Topview


De reizen in deze brochure worden uitgevoerd met de Carolus PremiumTours TopView*. Het panoramische glasdak en de binnenhoogte van 2,05 m geven u een aangenaam ruimtegevoel. Ergonomische luxe zetels met extra beenruimte garanderen u het beste zitcomfort, vereist om de 5*-classificatie te behalen. De Carolus PremiumTours TopView beschikt over de meest geavanceerde en betrouwbare technologie. Zo bevinden zich aan boord al de nieuwste intelligente bestuurderassistentiesystemen die zorgen voor het grootste gevoel van veiligheid.

* met uitzondering van riviercruise Douro

Zorgvuldig geselecteerde hotels & restaurants

Een belevenisvolle dag geniet u van het sublieme comfort van 4*- en 5*-hotels, die zorgvuldig voor u geselecteerd werden. In de hotels wordt u een 3- of 4-gangenmenu of een verzorgd buffet aangeboden. Afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden wordt er ’s middags vrije tijd voorzien of wordt de lunch gezamenlijk genuttigd. Indien mogelijk gebruiken we een typische maaltijd op een bijzondere locatie. Wanneer het programma dit echter niet toelaat, zorgen we dat de hele groep als lunch een koude schotel, broodmaaltijd of licht hoofdgerecht met dessert geserveerd krijgt.

Ervaren reisleiders en de Carolus PremiumTours audioguide

Een team van deskundige reisleiders staat garant om u een naadloos reisverloop en een inhoudelijk boeiende en leerrijke reis te bezorgen! Door de hoge kwaliteit van het Carolus PremiumTours audioguidesysteem verstaat u onze reisleider tijdens de geleide bezoeken in de meest geluidsgevoelige en drukke omgevingen, tot op een afstand van 100 m. Dit systeem geeft u ook meer bewegingsvrijheid voor die vakantiekiekjes die u graag maakt.

Laat u chaufferen en reis met een gerust gevoel

Onze ervaren en bekwame chauffeurs brengen u comfortabel en veilig naar uw bestemming. Zij zorgen er samen met de reisleider voor dat elke reis een onvergetelijke belevenis wordt. Wij schenken veel aandacht aan een defensieve rijstijl om u voortdurend een gevoel van rust en vertrouwen te geven zodat u zorgeloos kan genieten van uw vakantie. Dit is ook zeker van toepassing bij verdere reizen waar we gebruik maken van onze unieke ‘fly and coach’-formule. U vliegt dan heen en weer, terwijl u gedurende uw verblijf met onze eigen autocar rondreist. Zo zijn wij zeker dat u van alle comfort en luxe voorzien wordt.